African Mango

Az ön receptje a karcsú alakra

Az African Mango:

  • A zsírszövetek égetését felgyorsító, a konkurenciát messze megelőző készítmény,
  • 100%-ban hatékony összetétel,
  • a hastájéki zsír csökkentésének mestere,
  • természetes összetevőkből álló, a fogyást segítő biztonságos készítmény,
  • az afrikai mangó csökkenti az éhség érzetet és hosszabb ideig biztosítja jóllakottság érzetét!

A hatékony étrend afrikai mangó gyümölcsébe rejtett titka

African MangoAz African Mango megoldás azok számára, akik kiábrándultak a számos fogyókúra alkalmazásából, melyek nem hozták meg a várt eredményt. Ez a készítmény biztonságos módon segíti a felesleges zsírszövetek elégetését, valamint megőrizni és felügyelni a megfelelő testsúlyt.

A készítmény a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag - afrikai mangó alapján készült. A gyümölcs magvai nagy mennyiségű rostot tartalmaznak, ami hosszantartóbb jóllakottság érzetet kelt és lényegesen csökkenti az éhséget. Az African Mango összetevői között szintén megtalálható az igen erős antioxidáns, az Irvingia Gabonensis, mely segíti a fogyást és a zsírszövetek égetését. Ezen túlmenően az energia erőforrások gazdálkodásáért felelős leptinek harmonizálása révén az African Mango kivételesen hatékony módon segíti a megálmodott alak elérését. Már régóta komoly konkurenciája az Acai bogyót tartalmazó híres fogyást segítő készítményeknek.

Az afrikai mangó számos előnye között szintén érdemes aláhúzni jótékony hatását a koleszterin szint csökkenésére. A gyümölcs a gyulladási tünetekkel is szembeszáll. Ezen túlmenően biztosítja a reaktív C fehérje és az adiponektin megfelelő szintjét, valamint szabályozza a glükóz szintjét a vérben és segít megszabadulni a mérgező anyagoktól. Ily módon az African Mango pozitívan hat ki az egész szervezet kondíciójára.

Természetes összetevők alapján kidolgozott, nem tartalmaz felesleges kitöltő anyagokat és káros anyagokat, slágerré vált az étrend-kiegészítők piacán!

Az African Mango Nagy-Britanniában kerül legyártásra, a GMP standardoknak megfelelően.

Vizsgálatokkal igazolt zsírszövet csökkentés

African MangoAz University of Yaounde (Kamerun) egyetemen 2005-ben elvégzett klinikai kutatások igazolták az African Mango kimagasló hatékonyságát!

A figyelem központjában az Irviginia Gabonensis (az afrikai mangóban található antioxidáns) testsúlyt csökkentő hatása állt. A vizsgálat 40 fő részvételével került elvégzésre. A kísérlet 28 résztvevője naponta három alkalommal 1,05 gramm afrikai mangó kivonatot. A többi 12 fő placebo-t kapott. A vizsgálat hossza 4 hét volt. Az eltelt időszak után az afrikai mango-t szedő személyek súlya 5,26%-kal csökkent! Míg a placebo-t alkalmazó személyek testsúlya egyedül 1,26%-kal csökkent.

Az African Mango bevált és kivételesen hatékony módja a felesleges kilogrammoktól való megválásnak. Ez az Ön szervezete számára biztonságos étrend-kiegészítő nem csupán csökkenti az Ön zsírszöveteit, hanem segít a megálmodott alakját is megőrizni!

Szeretne mindörökre megszabadulni felesleges kilóitól és a hasán levő hájtól? Ez mind lehetséges az African Mango-val!

A termék címkéje

Csomagolás: 60 kapszula

Irvingia Gabonensis (African Mango) 600 mg
Capsule Shell: Hydroxy Propyl Methyl Cellulose.

Használata

Naponta 1-2 kapszulát bevenni, az étkezés során. Ne lépj túl az ajánlott napi adagot.