FAQ

Gyakran ismételt kérdések

African Mango

Az african mango értend-kiegészítő garantálja a felesleges kilók elvesztését?

A megfelelő összetevők révén az African Mango igen előnyösen hat ki a hormon háztartásra. A káros mérgező anyagok a szervezetből eltávolításra kerülnek, csökken a koleszterin szintje. Szintén csökken az étvágy mértéke, aminek eredménye a zsírszövetek égetése és annak kialakulásának megállítása. Az African Mango értékes magjai (Irvingia Gabonensis) segítenek hatékonyan megszabadulni a felesleges kilogrammoktól és örülni a szép és karcsú alaknak. Az African Mango-nak köszönhetően fogyasztók ezrei boldogok az egész világon, melynek hatékonyságát a tudósok is igazolják.

Milyen kulcs összetevők vannak az african mango-ban?

Az African Mango étrend-kiegészítő a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag afrikai mangóból készül. A gyümölcsöt az egész világon értékelik és számos tünet gyógyítására használják. A Dél-Afrika esőerdőiből származó Afrikai Mangó „Dikka mogyorónak“ nevezett magvakban igen gazdag. Az étrend-kiegészítő legértékesebb összetevője az afrikai mangó magvainak kivonata - az Irvingia Gabonensis. Ez az értékes összetevő felgyorsítja a zsírszövetek égetését és igen előnyösen hat a hormon háztartásra. Az African Mango nagy mennyiségben tartalmaz értékes rostokat, ami hatékonyan támogatja az emésztést.

Hogyan kell az african mangó étrend-kiegészítőt alkalmazni?

Naponta 1-2 kapszulát kell bevenni, az étkezés alatt.

Az african mango biztonságos az egészségemre?

Az african mango készítmény teljes egészében biztonságos és nem tartalmaz az egészség számára káros anyagokat. Kizárólagosan természetes összetevőkből áll, nincs mellékhatása, emellett könnyen alkalmazható.

A készítmény alkalmazásakor mennyi idő után észrevehetők az eredmények?

Az african mango készítmény használatának már első heteiben érezhető a testtömeg csökkenése és a közérzet javulása. A jobb eredmények érdekében érdemes a fizikai aktivitást is növelni és megfelelő étrendet alkalmazni.

Az igaz, hogy az african mango kivételesen hatékony a has tájéki zsír csökkentésében?

Igen. Az African Mango egy kivételes készítmény, mely serkenti az anyagcserét és segít megszabadulni a hastáji nehezen leküzdhető zsírtól. A készítményben található afrikai mangó mag kivonat hatékonyan felgyorsítja és hatékonnyá teszi a zsírégetést.

Az african mango készítmény hatása alátámasztásra került vizsgálatokkal?

A kamerun-i székhelyű university of yaunde 2005-ben szakirányú kutatásokat végzett, vizsgálva az irvingia gabonensis kihatását a testsúly csökkenésére. A négyhetes vizsgálat után az afrikai mangót alkalmazó személyek testtömege 5,26%-kal csökkent! Ezáltal az african mango termék kimagasló hatékonysága részletes klinikai vizsgálatokkal került alátámasztásra.

Ügyfél kiszolgálás

Milyne módon lehet rendelni?

A megrendeléshez válassza ki a mennyiséget, a kiszállítás módját, a fizetési módot és töltse ki a cím űrlapot. A megrendelést megteheti itt vorgenommen werden.

Hogyan zajlik a termékek kiküldése?

A termék a megrendeléstől számított 48 órán belül kerül elküldésre. A termékek kézbesítésének ideje 2 - 10 nap (nemzetközi csomagok esetén ez hosszabb is lehet). A futár csomagok 1-2 nap elteltével kerülnek kézbesítésre. Tiszteljük ügyfeleink magánéletét - a küldemények úgy kerülnek becsomagolásra, hogy az ügyfélen kívül senki sem ismeri azok tartalmát.

Külföldi megrendelést teljesítenek?

Igen. Teljesítünk megrendelést európába, észak-amerikába és ázsiába.

Mennyi a szállítási költség?

A Lengyel Posta közvetítésével feladott elsőbbségi küldemények ingyenesen kerülnek realizálásra. A futár küldemények díja 30 zloty.

Milyne módon tudom a megrendelést kifizetni?

A megrendelést banki átutalással, elektronikus átutalással, bankkártyával, paypal fizetési rendszerrel, vagy utánvéttel lehet kifizetni.

Az én pénzem biztonságban van?

Igen. Az elektronikus üzletek biztonságáért a DotPay (elektronikus átutalások) és a PayPal (bankkártyák) cégek felelnek.